Afterworktv:s sommarturné med musik och Quiz

Afterworktv:s sommarturné med musik och Quiz

Stäng av ljus
Auto nästa

Recensioner

0 %

Användarpoäng

0 betyg
Betygsätt detta

Beskrivningar:

En unik turné på Sveriges allra populäraste campingar och torg. Vi kommer att tillsammans med Sveriges pigga pensionärer och famiijer göra sommaren 2024 till en sommar att minnas. Musik, livesändningar, frågesport/Bingo, gäster, mat och kärlek på ett och samma ställe för hela familjen!

Bakgrund
För några år sedan startade vi med denna och nu tar vi denna husbilsturné till en ny nivå. Tillsammans med en rad artister, kändisar, varumärken och ett skönt team gör vi återigen en stor satsning att turnéra under en vecka. Allt för att bjuda på ett sommarminne för hela familjen de sent ska glömma.
Varje sommar tar sig semestersugna familjer ut på Sveriges vägar. Numera är en
camping långt ifrån en husbils- eller husvagnsparkering. Konkurrensen mellan de moderna och oerhört populära campingarna, är stenhård.

Värdar för denna turné är Emil Gullhamn, känd som sångare i grupper som Kaiak och State Of Drama och Rickard Olsson som är en av landets mest etablerade
tv-programledare.

Emil kommer tillsammans med gästartister och ett eget band att spela på varje stopp.
Rickard leder frågesport och bingo men de kommer även att gästas av olika inbjudna gäster, youtubers, kändisar, sportprofiler på olika orter.
Allt kommer att filmas för att visas på afterworktv.se samt på kanalens sociala kanaler som Facebook, Youtube, Instagram.
Spelningarna och resan kommer att livesändas på facebook och allt går även att följas på Instagram.

Vi räknar med att nå ca 200.000 personer med denna turné i samband med livesändningar, sociala medier, direkta publikevent och traditionella medier.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *