Välkommen till Afterwork TV

Spread the love

– Det är dags att vi tar seniorer medialt på allvar och skapar innehåll åt och tillsammans med dem. Vi ska fokusera på våra ledord, ”Underhålla, Engagera och Inspirera#. Det är ju dessutom en bonus om vi med våra program kan utbilda på ett roligt sätt och genom detta underlätta vardagen för landets seniorer. Vi vill helt enkelt vara en källa till positiva inslag i vardagen, säger Poppe Linge Gimling, som är producent och ansvarar för utvecklingen på AFTERWORKTV.se.

Afterwork TV är Sveriges enda renodlade streaming/playkanal portal för seniorer 60 plus och vårt motto är Underhålla, Engagera och Inspirera. En dimension till är att vi gärna skapar innehåll som man lär sig något på också)

Bakgrund till Afterworktv.se

Kanalen som nu firar ett år, startades av Seniormässan och idag drivs av mediebolaget 2MC AB/Mad Cat i nära samarbete med Seniormässan, är en webbtv baserad streaming plattform, med mängder av program inom resor, kunskap, träning, livsstil och musik. Det finns en rad kända ansikten på kanalen, som t ex Gunhild Carling, Rickard Olsson mm 

De mer etablerade och traditionella tv-kanalerna vill satsa på att nå de yngre målgrupperna och försöker anpassa sitt programutbud utifrån dessa. Den digitala mognaden och att målgruppen har tagit stora utvecklings kliv de senaste åren (Internetstiftelsens rapporter ”Svenskarna och internet 2020, 2021 och 2022”) är en av de största anledningarna till varför kanalen startades.

Kontakt: Poppe Linge Gimling, Mob : 072-3272084, mail: [email protected], alt: [email protected]